Velgen

De velgen maken de auto, zoals de kleren de man maken. Wenst u een setje siervelgen voor uw wagen, dan komt er veel meer bij kijken dan het kiezen van een mooi design. Maar wees gerust, de specialisten kan u vinden bij Bandencentrale Stevens! Kom bij ons langs voor een (vrijblijvend!) bezoek waar we u meer informatie kunnen verschaffen en desgewenst een offerte. U kan ons uiteraard ook via mail contacteren.

Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder om de ideale velg voor uw voertuig te kiezen. Wij verdelen ondermeer volgende merken:

Velgenconfigurator 

Indien u graag eens wilt weten welke velgen er passen bij uw auto. Dan kunt u een kijkje nemen op de volgende velgenconfiguratoren. 
Klik op onderstaande logo’s.

 

Afbeeldingsresultaat voor alcar logo

Tweedehands velgen

Bent u op zoek naar een setje tweedehands velgen? Bekijk dan hier de velgen die we momenteel te koop hebben!

 

Herstellingen & richten

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van borduurschade, het rechten van velgen en het herstellen van breuken in de velg. Gelieve ons te contacteren voor een offerte op maat.

Bekijk alvast enkele voorbeelden van ons werk…

CNC velgen laten stralen & spuiten

Zijn uw velgen door oxidatie aangetast of verweerd? Een goede reden om uw velgen te laten renoveren door ons.

Laat uw Velgen (stralen en) spuiten door ons en u heeft een superstrakke afwerking ,een van de meest gekozen type behandeling voor klanten die hoge eisen stellen aan de afwerking en originaliteit van velgen.

Wij van Bandencentrale Stevens , kunnen velgen spuiten in alle soorten metallic kleuren , chroomlakken, Black chrome,  xirallic kleuren ,en candy kleuren: noem maar op en we customizen uw velgen op maat naar uw wensen.


WIJ VERKOPEN VOLGENDE MERKEN